22 d’abril de 2016

FESTA DELS AVIS

Avis i àvies, avui ha estat un dia molt especial. Ja fa uns quant dies que us estem preparant aquesta sorpresa, un petit homenatge per agrair-vos tota l’atenció i dedicació que heu demostrat des del dia que vam néixer.
El vostre amor i afecte incondicional ens l’heu expressat de moltes maneres, per a molts de nosaltres heu estat els millors cangurs i ens heu ensenyat moltíssimes coses. Ens encanta passar temps al vostre costat i que ens expliqueu histories i vivències que ens ajuden a créixer. És ben veritat que sou els més savis!
Quan us vam preguntar com us sentieu quan van néixer els vostres néts/es ens heu dit frases com:
Loca de la vida, no es pot explicar amb paraules, una il.lusió tremenda, immensament feliços, súper contenta i feliç, com si trobés un tresor, una emoció molt gran i orgullosa i feliç. Plena d’amor. Lloraba de contento. Mucha felicidad y mucha alegria. Molt bé i molt feliç. Molt afortunat. Eres com una nineta. Muy muy contentos. Molt contenta de poder veure la carona del seu petit. El millor regal. Una emoción muy grande que no se puede describir. Una mezcla de emociones. Desitjant veure-la i agafar-la en braços. Agradecida.

En definitiva... que estem molt contents i contentes de que estigueu al nostre costat i de tenir els millors avis, àvies, tiets/es i padrins/es del món. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada