16 de desembre de 2016

INFORMACIÓ DEFINITIVA DEL CONCERT DE NADAL


INFORMACIÓ DEFINITIVA
CONCERT DE NADAL
2016

 
Benvolgudes famílies,


Ja s’acosta el dia 21, el dia del Concert de Nadal. Esperem que tingueu tantes ganes com nosaltres de veure tot el que hem estat preparant. Us adjuntem a continuació el recull d’informacions necessàries per què tot funcioni a la perfecció:
  • Com ja sabeu, el concert és a l’Auditori Municipal de Terrassa (Carrer de Miquel Vives, 2)
  • Per aquest dia, excepcionalment, us demanem que totes les famílies (siguin de grups  A o B) porteu els vostres fills/es  a les 9:00h  directament a l’auditori on us esperaran els/les mestres i acompanyants. Cada tutor/a recollirà els nens de la seva classe. Els mestres estarem al vestíbul de l’auditori així que us agrairíem que deixeu els nen/es el més ràpid possible i no col·lapseu l’entrada. Els infants d’acollida matinal poden anar a l’escola a l’hora habitual i sortiran a les 8:45h amb les monitores caminant cap a l’auditori (en el cas que no es vulgui el servei aquell dia aviseu a les monitores amb antelació).
  • Aquell dia NO HAN DE PORTAR ESMORZAR. Nosaltres ens encarregarem de repartir-ne per tots i totes.
  • El concert dels grups A (entrades de color rosa) comença a les 9’30en punt. Un cop s’acabi aquest primer torn, els nens i nenes marxaran amb les seves tutores, i els haureu de recollir a les 12’30 a l’escola.
  • El concert dels grups B (entrades de color groc) comença a les 11’00.Un cop s’acabi aquest concert les famílies dels grups B podeu recollirels nens directament a la porta de l’auditori. Quan sortiu ells ja seran a fora. Els alumnes de menjador marxaran amb les mestres cap a l’escola.
  • Les famílies que tinguin germans de grup A i germans de grup B, arribareu tard a l’escola a recollir el fill/a que ha actuat en el primer torn, però no patiu, ja que les mestres dels vostres fills/es es quedaran amb ells a l’escola fins que arribeu.      
  • Aprofitem per recordar-vos com han d’anar vestits els nens i nenes per a la seva actuació

P3: Samarreta blau clar + texans
P4: Samarreta verda + texans
P5: Samarreta  groga + texans
Primer: samarreta vermella + texans
Segon: Samarretes blaves + texans
Tercer: Samarretes blanques + pantalons foscos (no cal texans, poden ser leggins, malles...)


Aprofitem per comentar-vos que la normativa de l’auditori és molt estricta pel que fa a l’aforament , així que no es deixarà entrar a cap persona que no tingui entrada. Així mateix és obligatori estar assegut durant tot el concert. No us preocupeu per enregistrar i fotografiar, nosaltres tindrem persones encarregades de fer tot això, així que gaudiu de l’espectacle.

Moltes gràcies. 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada