23 de setembre de 2018

RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE TAPS DE PLÀSTIC

Benvolgudes famílies,
durant aquest primer trimestre i fins al 28 de febrer, l'escola Sala i Badrinas ens volem sumar a la campanya solidària de recollida de taps de plàstic.

Aquesta iniciativa és promoguda per l'empresa Carglass que és qui ens recollirà tots els taps el dia 28 de febrer  i amb l'import que s'obtingui de la venta es donarà a l'Associació Catalana de fibrosi quística. A la part de baix podreu trobar un enllaç on tindreu accés a més informació sobre el projecte "Un respiro de esperanza".

A més de ser un gest solidari que ajudarà a avançar en la investigació també evita l'abocament de tones de plàstic a l'entorn i evita l'emissió de CO2 a l'atmosfera. Així doncs, us animem a participar i a parlar-ne amb els vostres fills/es.

La recollida de taps es farà cada matí al costat de l'entrada de l'escola on hi veureu la pissarra informativa i la caixa on els podreu anar deixant. També a dins de l'escola, al costat de consergeria hi podreu trobar tota la informació al respecte i podreu anar veient la quantitat de taps que hem anat recollint i que els alumnes de P3 ens aniran ajudant a col•locar-los dins les ampolles grans i a fer-ne el recompte.

UN RESPIRO DE ESPERANZA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada