15 de juny de 2020

ENTREVISTES 3r TRIMESTRE (voluntàries)

Benvolgudes famílies,
Ja hi som a la recta final d'aquest curs lectiu tan diferent. En aquest enllaç us deixem el calendari d'entrevistes amb tutora dels vostres fills o filles, entrevistes de caràcter voluntari degut a l'escepcionalitat del trimestre.
SI US PLAU, LLEGIU AMB ATENCIÓ LES INSTRUCCIONS SEGÜENTS ABANS D'APUNTAR-VOS A L'ENTREVISTA:
Us  enviem els horaris de reunió amb el/la tutor o tutora dels vostres fills i filles. Heu d'entrar a l'aplicatiu i concretar una cita el dia i l'hora que més us convingui fent clic a la rodona (normalment si està lliure surt de color blanc i si està ocupada per una altra família, apareix de color gris).
Per fer-ho correctament, cal posar EL NOM DE L'ALUMNE O ALUMNA (no el vostre) a la casella que indica "introduzca su nombre".
És important que recordeu o apunteu el dia i hora reservats ja que l'aplicatiu no el deixa tornar a mostrar un cop clicat per raons de privacitat. Si el dia i hora concertat finalment no podeu assistir a la videotrucada cal que aviseu prèviament a les tutores.
L'últim dia per apuntar-se serà el 19 de juny. A partir d'aquest dia es tancarà l'aplicatiu i no es podran fer modificacions. Si teniu problemes per visualitzar, recordar la data que heu posat o us heu equivocat us podeu adreçar a bserran4@salaibadrinas.cat o bé a lmira2@salaibadrinas.cat .
Más endavant us passarem l'enllaç de la videotrucada amb les instruccions. 
Moltes gràcies
cliqueu a la imatge de la classe dels vostres fills/filles per entrar al calendari:
P3A P3B  

P4A P4B  

P5A P5B  

1RA 1RB  

2NA 2NB  

3RA 3RB  

4TA 4TB  

5EB  

6EA 6EB

Cap comentari:

Publica un comentari