21 de novembre de 2020

PRIMERA REUNIÓ DE DELEGATS I DELEGADES


"Avui els delegats i les delegades de tota l'escola ens hem reunit per primera vegada. La reunió més nombrosa de totes les fetes fins ara, ja que a l'ampliació dels grups de 1r ESO de l'Institut Escola, hi hem afegit que tots els grups de primària estem triplicats, així que ens hem reunit una bona colla de representants. 
La primera cosa que hem fet abans de presentar-nos ha estat intentar definir les característiques dels delegats i delegades d'un grup, i hem arribat a la següent conclusió:
Com a representants de l'alumnat la figura del delegat o delegada ha de ser la d'un bon comunicador, que és capaç de parlar bé amb companys/es i professorat. Una persona disposada a ajudar als altres i a actuar pel bé de l'escola i dels seus membres, i donar exemple sempre que calgui. 
En aquest curs de retrobament, esperem poder compartir moltes més estones amb tots vosaltres, aportant idees i punts de vista en nom de tots els nens i nenes de l'escola. Tenim molta feina per fer! Els fruits d'aquesta primera reunió, els veureu properament publicats al blog de l'escola."

(si cliqueu a sobre la foto hi trobareu una sorpresa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada